070 250 3392
Den Haag

Welke maatregelen nemen wij voor veilig taxi vervoer?

Door de landelijke uitbraak van het Coronavirus moeten wij en onze klanten zich aan wat extra maatregelen houden. Zo zijn het dragen van mondkapje/mondmaskers verplicht net als in het openbaar vervoer. Wel kunnen alle zitplekken van de taxi weer gebruikt worden.

Wel veilig vervoer met aangepaste maatregelen

Wij verzorgen in deze tijd gewoon taxi vervoer in de regio Den Haag met aangepaste service. Dit komt door de maatregelen die we hebben moeten nemen om veilig taxi vervoer mogelijk te maken. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast nemen wij aanvullende maatregelen zoals een extra schoonmaakronde (hierdoor kan de wachttijd oplopen). Ook kan de chauffeur van u vragen zelf bagage in de kofferruimte te plaatsen. In elke taxi is in de deur desinfectie aanwezig wij vragen om hiervan gebruik te maken en een wegwerp mondkapje te dragen deze zijn ook aanwezig in onze taxi en mag je naar gebruik meenemen.  Ook willen wij vragen zo veel mogelijk online te boeken en te betalen, boek je toch telefonisch dan vragen wij om zo veel mogelijk met de pin te betalen.

Samen zorgen wij voor veilig taxi vervoer in de regio Den Haag.

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Goedkope

Airport Service

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch

Gezondheid en veiligheid staan bij Haagse Sneltaxi voorop!

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Haagse Sneltaxi een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

  • Na elke rit wordt de taxi gedesinfecteerd
  • Chauffeurs met mondkapje en handschoenen
  • Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Meer informatie?