TX-keurmerk Den Haag - Bel 070 250 3392- Haagse Snel Taxi
070 250 3392
Den Haag

Nu ook een TX-keurmerk bij Haagse Sneltaxi Centrale

We snappen dat je alleen bij een betrouwbare taxi wilt instappen en daarom is Haagse Sneltaxi Centrale gecertificeerd met het TX-keurmerk. Maar wat is dit keurmerk precies en wat zijn de voordelen ervan?

Wat is het TX-keurmerk?


Het TX-keurmerk is een landelijk bureau waar verschillende bedrijven zich bij kunnen aansluiten. Doordat de taxi’s onpartijdig worden gecontroleerd, zullen de taxi’s die het TX-keurmerk hebben allemaal van goede kwaliteit zijn. Geen vieze taxi’s meer, geen onbeleefde chauffeurs of chauffeurs die te laat komen. Van taxi’s met het TX-keurmerk kun je kwaliteit verwachten. Niet alleen vandaag, maar elke dag van de week. Gecertificeerde taxi’s worden namelijk op verschillende momenten in het jaar gecontroleerd op of ze nog wel aan het TX-keurmerk voldoen.

De voordelen van het TX-keurmerk

Taxi’s die gecertificeerd zijn met het TX-keurmerk leggen de lat hoog voor andere taxi’s. Om die reden zal je nooit meer in een taxi willen stappen die niet aan dit keurmerk voldoet. Hier hebben wij een aantal voordelen van dit TX-keurmerk voor je op een rijtje gezet.

Veilige taxi’s

Veiligheid staat voorop bij het TX-keurmerk. Zo moet de rijstijl veilig zijn, maar ook de auto waarin je wordt vervoerd. Alles wordt goed gecontroleerd zodat je er zeker van kan zijn dat jouw rit veilig verloopt.

Betrouwbaarheid

Weet je zeker of je in een betrouwbare taxi stapt? Ja, wel als je in een taxi stapt met het TX-keurmerk. Alle taxi’s zijn gecontroleerd en geregistreerd, waardoor onze taxi’s bij de Haagse Sneltext Centrale super betrouwbaar zijn.

Verzorgd

Wil je niet dat je kleding vies wordt? Maak je geen zorgen over onze taxi’s. Ze zijn altijd grondig schoongemaakt zodat jij je op je gemakt voelt in onze taxi’s. Daarnaast komt ook de chauffeur goed voor de dag en is hij altijd netjes aangekleed.

Professionele taxichauffeurs

Al onze taxichauffeurs zijn geschoold en voldoen aan de opleidingseisen van het TX-keurmerk. Je kunt dus niet zomaar een taxichauffeur worden bij Haagse Sneltaxi Centrale. Naast de opleidingseis om binnen te komen bij ons bedrijf, moeten de taxichauffeurs ook regelmatig extra cursussen volgen om hun kennis te blijven opfrissen om zo goed mogelijk up to date te blijven.

Uitstekende service

De taxichauffeur zal proberen om een zo’n goed mogelijke service voor jou te verrichten. Zo zal hij je helpen met het in- en uitstappen en het dragen van je koffers waar nodig. Ook spreken ze Engels indien dat gewend is. Al met al kun je bij Haagse Sneltaxi Centrale dus een erg klantvriendelijke chauffeur verwachten.

Jaarlijkse controles

Om een TX-keurmerk te krijgen, moet de taxi aan hoge standaarden voldoen. Maar wanneer de taxi eenmaal het keurmerk heeft gekregen, zal de taxi blijvend aan die hoge standaarden moeten voldoen. Jaarlijks worden er verschillende controles uitgevoerd om te kijken of alles nog steeds goed verloopt. Daarnaast zullen er ook onverwachte controles worden uitgevoerd. Al deze controles worden gedaan door een onpartijdig bedrijf, waardoor je altijd de hoogste kwaliteit mag verwachten van onze taxi’s.

Boek een taxi bij ons!

Wanneer je een taxi boekt bij Haagse Sneltaxi Centrale ben je verzekerd van een goed georganiseerde en veilige rit.

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Cheap

Airport Service

en_USEnglish

Gezondheid en veiligheid staan bij Haagse Sneltaxi voorop!

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Haagse Sneltaxi een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

  • Na elke rit wordt de taxi gedesinfecteerd
  • Chauffeurs met mondkapje en handschoenen
  • Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Meer informatie?