070 250 3392
Haagsesneltaxi
Neherkade 2670 2521RW Den Haag

Een taxi Den Haag bestellen bij Haagse Sneltaxi

Als u een taxi nodig heeft dan wilt u natuurlijk van een aantal dingen verzekerd zijn. Ten eerste moet de taxi op tijd voorstaan en zou het heel fijn zijn als u op tijd op uw bestemming arriveert. Dat laatste kan niet altijd worden gegarandeerd omdat de chauffeur immers rekening moet houden met verkeerssituaties onderweg. Als u een goedkope en betrouwbare taxi Den Haag zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Comfortabel taxivervoer in de regio Den Haag

Wilt u een taxi vanuit Den Haag naar een stad in Nederland, België of Duitsland? Of wilt u comfortabel en snel worden vervoerd naar het vliegveld voor uw vakantievlucht of een zakenreis? Bel dan zeker met Haagse Sneltaxi. Wij vervoeren u snel en comfortabel tegen scherpe vaste tarieven. U bent ruim op tijd op de luchthaven om in te checken en nog even een kop koffie te drinken voordat uw vlucht vertrekt. Bij terugkeer halen wij u uiteraard ook graag weer op om u veilig weer thuis te brengen.

Reserveer uw taxi direct bij Haagse Sneltaxi

U kunt direct een taxi reserveren door te bellen met telefoonnummer 070 – 250 33 92. U kunt ook gebruik maken van het online reserveringssysteem. Wij noteren uw rit dan direct in onze agenda. U kunt er vanuit gaan dat uw taxi op het afgesproken tijdstip bij u voorrijdt. Wilt u een prijsopgave voor een rit, neemt u dan contact met ons op per telefoon of gebruik het contactformulier dat u op de website vindt.

Haagse Snel Taxi diensten

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer binnen Den Haag. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

Overige werkgebieden

Niet alleen in Den Haag kunt u op ons rekenen. Ook in gebieden als Wassenaar, Rijswijk en Nootdorp kunt u gebruik maken van onze snelle service!

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Goedkope

Airport Service