070 250 3392
Haagsesneltaxi
Neherkade 2670 2521RW Den Haag

Een taxi Den Haag bestellen bij Haagse Sneltaxi

Als u een taxi nodig heeft dan wilt u natuurlijk van een aantal dingen verzekerd zijn. Ten eerste moet de taxi op tijd voorstaan en zou het heel fijn zijn als u op tijd op uw bestemming arriveert. Dat laatste kan niet altijd worden gegarandeerd omdat de chauffeur immers rekening moet houden met verkeerssituaties onderweg. Als u een goedkope en betrouwbare taxi Den Haag zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Comfortabel taxivervoer in de regio Den Haag

Wilt u een taxi vanuit Den Haag naar een stad in Nederland, België of Duitsland? Of wilt u comfortabel en snel worden vervoerd naar het vliegveld voor uw vakantievlucht of een zakenreis? Bel dan zeker met Haagse Sneltaxi. Wij vervoeren u snel en comfortabel tegen scherpe vaste tarieven. U bent ruim op tijd op de luchthaven om in te checken en nog even een kop koffie te drinken voordat uw vlucht vertrekt. Bij terugkeer halen wij u uiteraard ook graag weer op om u veilig weer thuis te brengen.

Reserveer uw taxi direct bij Haagse Sneltaxi

U kunt direct een taxi reserveren door te bellen met telefoonnummer 070 – 250 33 92. U kunt ook gebruik maken van het online reserveringssysteem. Wij noteren uw rit dan direct in onze agenda. U kunt er vanuit gaan dat uw taxi op het afgesproken tijdstip bij u voorrijdt. Wilt u een prijsopgave voor een rit, neemt u dan contact met ons op per telefoon of gebruik het contactformulier dat u op de website vindt.

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Goedkope

Airport Service