070 250 3392
Den Haag

Een taxi Den Haag bestellen bij Haagse Sneltaxi

Den Haag is een stad gelegen in het zuiden van Nederland. Den Haag, onder andere bekend van het international gerechtshof. Het torentje tot het strand van Scheveningen. Van politiek tot uitwaaien op het strand, Den Haag is een stad met vele kanten. Bent u opzoek naar een taxi in Den Haag.  Lees dan verder! 

Als u op zoek bent naar een taxibedrijf. Dan kunnen wij dat ons heel goed voorstellen. Gebruik maken van een taxi biedt een hoop voordelen. Met behulp van een taxi kunt u snel op uw bestemming zijn, u hoeft zich geen zorgen te maken over het feit of de tank van uw auto nog vol zit. Bovendien hoeft u geen geld te betalen voor de parkeervoorziening en bent u direct op uw bestemming. Maar wat is voor u precies belangrijk als u een gebruik wilt maken van een taxi?

Als u een taxi nodig heeft dan wilt u natuurlijk van een aantal dingen verzekerd zijn. Ten eerste moet de taxi op tijd voorstaan en zou het heel fijn zijn als u op tijd op uw bestemming arriveert. Dat laatste kan niet altijd worden gegarandeerd omdat de chauffeur immers rekening moet houden met verkeerssituaties onderweg. Als u een goedkope en betrouwbare taxi Den Haag zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Comfortabel taxivervoer in de regio Den Haag

Wilt u een taxi vanuit Den Haag naar een stad in Nederland, België of Duitsland? Of wilt u comfortabel en snel worden vervoerd naar het vliegveld voor uw vakantievlucht of een zakenreis? Bel dan zeker met Haagse Sneltaxi.

Den haag is één van de grootste gemeente van Nederland. Zelfs de derde grootste gemeente  van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. De regio maakt op haar beurt weer deel uit van de randstad. Wij kunnen ons dus wel voorstellen dat u opzoek bent naar vervoer voor binnen of buiten Den Haag. 

Goedkope taxi Den Haag 

De prijzen van taxi’s kunnen nog wel eens verschillen. Als u met spoed een taxi nodig heeft en onverwachts voor hoge kosten komt te staan kan dit erg vervelend zijn. Daarom is het altijd fijn om van te voren te weten waar u aan toe bent. Hoe u de kosten van uw taxi kan bereken vind u hieronder. Of neem contact met ons op. 

Als u ’s avonds een taxi nodig heeft en niet weet waar u staat is dat ook geen probleem. U kunt door middel van WhatsApp gewoon uw locatie aan ons doorgeven. In de kosten van de taxi zijn wij dus heel transparant. U kunt ook gebruik maken van het online reserveringssysteemof het  contactformulier.

Waarom gebruik maken van een taxi?

Een taxi heeft een hoop voordelen. Zo kan een taxi u op op een snelle manier van A naar B brengen. De taxi chauffeur kent ook met verkeersopstoppingen een snelle route. Dit bespaart u dus tijd. Bovendien kan een taxi gewoon doorrijden en hoeven ze niet op elk punt te stoppen, zoals bij een bus het geval is.

Daarnaast brengt een taxi je op de precieze locatie waar je naartoe moet. Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar vooral wanneer u op een drukke bestemming in een binnenstad wil zijn. Kunt u uw auto vaak niet zomaar kwijt. Bovendien kunnen parkeerkosten erg oplopen. In Amsterdam kan het op de straat zelfs oplopen tot 7,50 euro per uur. 

Wanneer de sneeuwvlokken weer gaan vallen. De temperatuur onder het vriespunt komt en de gure wind opsteekt kan de taxi echt een uitkomst zijn. Zo blijf je niet alleen droog wanneer het slecht weer is. Dit weer kan er soms ook echt voor zorgen dat zowel de trein, metro als tram niet rijden of niet goed bereikbaar zijn. De fiets is ook niet het ideale vervoersmiddel om je op te begeven. Een taxirit verhelpt al deze problemen. Zo kom je namelijk droog, warm en zonder kleerscheuren aan op je bestemming! 

Taxi Den HaagReserveer uw taxi direct bij Haagse Sneltaxi

U kunt direct een taxi reserveren door te bellen met telefoonnummer 070 – 250 33 92. U kunt ook gebruik maken van het online reserveringssysteem. Wij noteren uw rit dan direct in onze agenda. U kunt er vanuit gaan dat uw taxi op het afgesproken tijdstip bij u voorrijdt. Wilt u een prijsopgave voor een rit, neemt u dan contact met ons op per telefoon of gebruik het contactformulier dat u op de website vindt.

De Haagsesneltaxi is in Den Haag in alle gebieden actief. En ook in de plaatsen die in de buurt liggen zoals: Rijswijk, Scheveningen, Leidschendam – Voorburg, Wassenaar, Nootdorp en Wateringen. 

Enkele haagse wijken waar Haagsesneltaxi actief is: het centrum (Archipelbuurt, stationsbuurt, schilderswijk). Haagse Hout (Benoordenhout, Mariahoeve, Marlot). Loosduinen. En nog veel meer! 

Schiphol Taxi Den Haag 

Bij het vervoer van of naar een vliegveld heeft u de keuze uit een luxe Sedan. Perfect voor de zakelijke reiziger. Of u kunt gebruik maken van één van onze ruime stationswagens. Reist u met meer dan 4 personen? dan kat u gebruik maken van een taxibusje. Hiervoor geld een toeslag van 25%. 

Wij vervoeren u snel en comfortabel tegen scherpe vaste tarieven. U bent ruim op tijd op de luchthaven om in te checken en nog even een kop koffie te drinken voordat uw vlucht vertrekt. Bij terugkeer halen wij u uiteraard ook graag weer op om u veilig weer thuis te brengen. 

Haagsesneltaxi rijdt u vanaf uw locatie in Den Haag naar de luchthaven Schiphol en weer terug als u weer geland bent. Maar niet alleen naar Schiphol. Als u wilt worden vervoerd naar één van de Nederlandse luchthavens of een luchthaven in België en Duitsland. Dan is dit ook mogelijk. Wij bieden goede prijzen en nette chauffeurs. Chauffeur  Ook zorgen we ervoor dat u ruim van te voren op de luchthaven aanwezig kunt zijn. Zodat u rustig te tijd heeft om in te checken. 

Als u vanaf Den Haag wil worden vervoerd naar Schiphol betaalt u daar slechts 55 euro voor. Als u wilt worden opgehaald liggen de tarieven op 60 euro. Daarmee is de taxi nauwelijks duurder dan parkeren en geniet u tevens van alle voordelen die een taxi te bieden heeft. Onze taxiservice biedt een rechtstreekse verbinding naar Schiphol. 

Wanneer u vanaf Schiphol gebruik wilt maken van de taxi om weer naar huis te komen. Dan houden wij uiteraard rekening met de aankomsttijd op uw bestemming. En de eventuele vertragingen. 

Wilt u vervoert worden naar een van de overige luchthavens? Kijk dan voor meer informatie hieronder: 

Taxibus 

Wanneer u gebruik maakt van een taxibus in Den Haag geniet van een comfortabele taxirit. Een taxibus is het best te gebruiken wanneer u met meer dan vier personen reist (buiten de bestuurder om). Dit is dus perfect voor groepsvervoer. In een taxibus kan je maximaal reizen met 8 personen. Ben je met een grotere groep, dus met meer dan 8 personen? Dan kunt u gebruiken maken van meerdere taxi’s. 

Wanneer je gebruik wilt maken van een taxibus als pendeldienst? Dan is dit ook mogelijk. Een pendeldienst is een vorm van vervoer waarbij je regelmatig tussen 2 locaties reist. Deze liggen meestal op een kleine afstand van elkaar. 

Een voorbeeld wanneer je goed een pendelbus zou kunnen gebruiken is wanneer je een groot feest geeft met een aansluitende overnachting, of een huwelijksfeest. Niet iedereen wil tegelijk naar huis en dan is het gebruik van een pendelbus een goede oplossing. 

Wilt u gebruik gaan maken van een pendelbus in Den Haag of daarbuiten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat u een offerte op maat krijgt. 

Taxi kosten berekenen

Bij de kosten van een taxibedrijf kan soms nog weleens onderduidelijkheid ontstaan. Haagsesneltaxi probeert zo transparant mogelijk te zijn over de kosten die wij over een taxirit bereken. Zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. 

Of het nou om een korte startrit gaat of een rit binnen Europa. Wij verzorgen voor u een taxi die u naar de juiste plek brengt. Wij hanteren zoals door de overheid taxi tarieven zijn bepaald.
Naar waar u maar wil! 

De ritprijs is opgebouwd uit 3 delen:

      – Een starttarief

      – een prijs per gereden kilometer

      – een prijs voor de duur van de rit 

Voor elk van de bovengenoemde onderdelen geldt een maximumtarief. Na de taxirit krijgt van de chauffeur een geprinte bon. Hierop kunt u zien hoe de prijs van de rit is opgebouwd. U kunt bij ons met contant geld betalen. Of met een creditcard. 

Haagse Snel Taxi diensten

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer binnen Den Haag. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina. 

Werkgebieden

De verzorgingsgebieden waarbinnen Haagsesneltaxi actief is zijn niet alleen de welbekende wijken in den haag. Zoals: het Centrum, Haagse hout, Archipelbuurt, de Stationsbuurt en het Zeeheldenkwartier. Maar ook voor plaatsen uit de omgeving zoals Wassenaar, Rijswijk en Nootdorp kunt u gebruik maken van onze snelle service!

In een notendop 

Kortom, wanneer kunt u het beste gebruik maken van de Haagsesneltaxi en hoe zorgt u dat dit allemaal soepel verloopt?

Of de rit soepel verloopt, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De Haagsesneltaxi ontzorgt u hier volledig in. Wij zorgen ervoor dat de taxirit soepel verloopt. Meer informatie over de prijzen, kunt u vinden op ‘prijzenpagina’.

Als u gebruik wilt maken van de Haagsesneltaxi neem dan direct contact met ons op via: 0702503392 

Overige werkgebieden

Niet alleen in Den Haag kunt u op ons rekenen. Ook in gebieden als Wassenaar, Rijswijk en Nootdorp kunt u gebruik maken van onze snelle service!

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Goedkope

Airport Service

nl_NLDutch