070 250 3392
Haagsesneltaxi
Neherkade 2670 2521RW Den Haag

Snel ter plaatse in Rijswijk

Bent u op zoek naar een taxi in Rijswijk Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier maakt u makkelijk en snel direct een afspraak via online resevering, WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392.

Voor al uw vervoer van of naar Rijswijk

Haagse Sneltaxi is een professioneel taxibedrijf in Den Haag en omstreken. Vanuit uw regio staat Haagse Sneltaxi 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor zowel korte als lange ritten in tijd of afstand. Daarnaast bieden wij zeer concurrerende tarieven aan voor uw taxirit naar uw gewenste bestemming. U kunt Haagse Sneltaxi 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken als u een taxi in Rijswijk nodig heeft. Één telefoontje is voldoende bij Haagse Sneltaxi om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

Luchthaven Taxi Rijswijk

Luchthaven Taxi Rijswijk

Haagse Sneltaxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport, Dusseldorf airport en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Gaat u binnenkort met vakantie of op zakenreis? En wilt u geen gedoe met parkeren bij het vliegveld of problemen met openbaar vervoer voorkomen? Schakel dan Haagse Sneltaxi in voor een taxi vanuit Rijswijk naar de luchthaven.

Lagere tarieven bij vooraf reserveren

Wij hanteren interessante tarieven voor uw taxirit vanuit Rijswijk naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Wilt u daar vooraf meer over weten? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over hetgeen dat wij voor u kunnen betekenen.

Haagse Snel Taxi diensten

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer in Rijswijk. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

Waar u op ons kunt rekenen

Niet alleen vanuit Rijswijk kunt u rekenen op onze snelle taxi service. Ook in gebieden als Leidschendam-Voorburg, Wateringen en Scheveningen kunt u ons bereiken.

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Goedkope

Airport Service