070 250 3392
Haagsesneltaxi
Neherkade 2670 2521RW Den Haag

Haagse Sneltaxi is snel ter plaatse in Wassenaar

Bent u op zoek naar een taxi in Wassenaar? Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier maakt u makkelijk en snel direct een afspraak via online resevering, WhatsApp of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392

Wilt u een taxi bestellen van of naar Wassenaar?

Haagse Sneltaxi is een professioneel taxibedrijf in Den Haag en omstreken. Vanuit uw regio staat Haagse Sneltaxi 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor zowel korte als lange ritten in tijd of afstand. Daarnaast bieden wij zeer concurrerende tarieven aan voor uw taxirit naar uw gewenste bestemming. U kunt Haagse Sneltaxi 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken als u een taxi in Wassenaar nodig heeft. Één telefoontje is voldoende bij Haagse Sneltaxi om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar uw bestemming.

Luchthaven Taxi Wassenaar

Taxi Wassenaar LuchthavenHaagse Sneltaxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport, Dusseldorf airport en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Gaat u binnenkort met vakantie of op zakenreis? En wilt u geen gedoe met parkeren bij het vliegveld of problemen met openbaar vervoer voorkomen? Schakel dan Haagse Sneltaxi in voor een taxi vanuit Wassenaar naar de luchthaven.

Speciale luchthaven tarieven bij reservering vooraf

Wij hanteren interessante tarieven voor uw taxirit vanuit Wassenaar naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Wilt u daar vooraf meer over weten? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over hetgeen dat wij voor u kunnen betekenen.

Haagse Snel Taxi diensten

Haagse Snel Taxi voorziet niet alleen in personenvervoer in Wassenaar. Overige diensten, zowel binnen als buiten de stad kunnen ook worden geleverd. Neem eens een kijkje op onze diensten pagina.

Onze service overal en altijd betrouwbaar

Niet alleen in Wassenaar kunt u ons bereiken voor een snelle en betrouwbare taxirit. Ook in Plaatsen als Nootdorp, Scheveningen en Den Haag kunt u van onze service gebruik maken.

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Goedkope

Airport Service