Uitgaansvervoer Den Haag - Haagse Snel Taxi - BEL 070 250 3392
070 250 3392
Den Haag

Uitgaansvervoer Den Haag

Goedkoop uitgaansvervoer in Den Haag! Wij van Haagse Sneltaxi rijden regelmatig op en neer naar dezelfde Club, Theater of café hierdoor weten wij van Haagse Sneltaxi de weg naar de beste uitgaansgelegenheden in Den Haag.  Steeds meer mensen  laten zich tegenwoordig halen en brengen met de taxi. Verstandig, lekker relaxed en niemand van je vrienden hoeven zich op te offeren als de bekende Bob. Bovendien hoef je ook niet op zoek naar een parkeerplaats voor je auto en hoef je niet te lopen. Wij zetten je voor de deur af! Haagse Sneltaxi staat  24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Voor groepen mensen hebben wij luxe taxibusjes klaar staan.

Uitgaan en veilig thuiskomen

Een taxi bestellen kunt u snel en eenvoudig doen via WhatsApp, online reserveren of bel met Haagse Sneltaxi via 070 250 3392

via WhatsApp

Taxi Reserveren

Bereikbaar

24/7

Goedkope

Airport Service

nl_NLDutch

Gezondheid en veiligheid staan bij Haagse Sneltaxi voorop!

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Haagse Sneltaxi een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

  • Na elke rit wordt de taxi gedesinfecteerd
  • Chauffeurs met mondkapje en handschoenen
  • Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Meer informatie?